ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΕ ΕΤΑΜΙΝΑ ΤΥΠΟΥ ΑΪΝΤΑ

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΕ ΕΤΑΜΙΝΑ ΤΥΠΟΥ ΑΪΝΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2310 680 484 και στο WHAT' S UP με αριθμό 6971564979 Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00πμ. έως 7:00μμ.Ε-mail όλο το 24ωρο στο: sales@e-kentima.gr

Σχέδια κεντήματος τυπωμένα πολύχρωμα επάνω σε ύφασμα Εταμίνα τύπου Άϊντα.
Regina-Stitch
Τα σχέδια είναι μοντέρνα και θα δώσουν ζωντάνια στους χώρους που κινείστε καθημερινά,αλλά και αναπαύεστε.Αν,λοιπόν,θέλετε να σπάσετε την μονοτονία των χρωμάτων του δωματίου σας,προτείνουμε να διαλέξετε από τον παρακάτω κατάλογο τα μαξιλάρια που θα ταιριάξουν περισσότερο στο χώρο σας.
Αφού κεντηθούν, μπορούν να διακοσμήσουν το κρεβάτι σας και το καθιστικό σας συνδιάζοντας τα με τις αντίστοιχες φάσες .


Κάντε κλίκ στο σχέδιο που σας ενδιαφέρει, για τιμή και πληροφορίες.

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΕ ΕΤΑΜΙΝΑ Τ. ΑΪΝΤΑ 9001

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΕ ΕΤΑΜΙΝΑ Τ. ΑΪΝΤΑ 9001

10,08 €

I LOVE ROSES. Σχέδιο μοντέρνο τυπωμένο πολύχρωμο σε ύφασμα Εταμίνα τύπου Άϊντα (ύφασμα 100% βαμβακερό με 5,2 κουτάκια στο ένα εκ.) που προορίζεται για κέντημα σταυροβελονιάς Regina-Stitch.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας ή το καθιστικό σας και να δώσετε χρώμα στο χώρο που κινείστε ή αναπαύεστε, χωρίς ιδιαίτερο κόστος,το e-kentima σας προτείνει να κεντήσετε το όμορφο σχέδιο σταυροβελονιάς I LOVE ROSES και να το κάνετε μαξιλάρι ή να το ράψετε σε μεγαλύτερη μαξιλαροθήκη ή ακόμα και στο σεντόνι σας.Η τυπωμένη εταμίνα συνοδεύεται από πρόσπεκτ με οδηγίες και προτεινόμενα χρώματα κλωστών.Δεν συμπεριλαμβάνονται οι κλωστές.

ΕΙΔΟΣ: Κέντημα σταυροβελονιάς μαξιλάρι τυπωμένο πολύχρωμο Regina-Stitch.
ΥΦΑΣΜΑ: Εταμίνα τύπου Άϊντα.
ΧΡΩΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ: Λευκό.
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ: 45x49 εκ.
ΤΥΠΩΜΑ: To σχέδιο είναι τυπωμένο πολύχρωμο για εύκολο και γρήγορο κέντημα.Τα χρώματα του τυπώματος είναι οικολογικά και φιλικά με το ανθρώπινο σώμα.Είναι ανεξίτηλα και δεν αλλοιώνουν τα υπόλοιπα χρώματα κατά το πλύσιμο.Κεντάτε μόνο το σχέδιο.Το υπόλοιπο ύφασμα μένει ακέντητο.
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ: 36x37 εκ.
ΠΡΟΪΟΝ: Ελληνικής κατασκευής.Σχεδιάζεται,τυπώνεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα.
Η τιμή αφορά ένα τεμάχιο.
Η φωτογραφία δείχνει μόνο το σχέδιο και όχι ολόκληρο το μαξιλάρι

Προβολή 1–6 από 1 Αποτελέσματα