Σχετικά με το e-kentima.gr

O ιστότοπος www.e-kentima.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων κεντήματος μέσω του Διαδικτύου, που δημιουργήθηκε το 2009 και λειτουργεί από τη προσωπική επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ. Η έδρα της είναι στη Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη με Α.Φ.Μ. 103111998 και Δ.Ο.Υ. Η΄Θεσσαλονίκης, η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας είναι sales@e-kentima.gr και η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 680484.
Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1972. Παράγει προϊόντα για κεντήματα, ειδικότερα τυπωμένα σχέδια επάνω σε υφάσματα κεντήματος (Καμβά, Εταμίνα, Ψαθωτό, Λινό κ.α.) με την επωνυμία Regina Stitch και εμπορεύεται υλικά κεντήματος (Υφάσματα, Κλωστές, Λασέ, Χάντρες κ.α.) με την επωνυμία e-kentima.
Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα η νέα γενιά της επιχείρησης εξακολουθεί να προσφέρει την Άριστη Ποιότητα, την Φιλική Εξυπηρέτηση, την Συνέπεια και τις Προσιτές Τιμές μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
Ιδιαίτερα οι κεντήτριες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και εκείνες που από τις πολύωρες μετακινήσεις στις πόλεις δυσκολεύονται να προμηθευτούν τα προϊόντα μας και τα άλλα υλικά κεντήματος, τώρα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e-kentima μπορούν να κάνουν τις αγορές εύκολα, άνετα και με ασφάλεια γιατί είναι επαληθευμένο και ασφαλές από την Positive SSL.
Οι επαγγελματίες (χονδρέμποροι και λιανοπωλητές) που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα Regina-Stitch μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο www.regina-stitch.gr για πληρέστερη ενημέρωση.
Εάν χρησιμοποιήτε Internet Explorer και δεν ανοίγουν όλες οι σελίδες του Ιστότοπου, παρακαλούμε αλλάξτε Περιηγητή.
Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.
wellcome to e-kentima