ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Περιήγηση στο site

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα e-kentima.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά στοιχεία ζητούνται μόνο για την δημιουργία χρήστη και την αγορά προϊόντων. Η είσοδος, η περιήγησή και η χρήση της σελίδας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους και κανόνες.

Ευθύνη επισκέπτη

Ο επισκέπτης αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά συναλλακτικά ήθη. Δηλαδή, δεν θα χρησιμοποιεί οποιοδήποτε περιεχόμενο για σκοπό παράνομο, βλαβερό, άσεμνο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, περιέχει εμπάθεια, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους ή οποιονδήποτε τρίτο, παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα βιομηχανικής, πνευματικής ιδιοκτησίας ή προσωπικών δεδομένων, περιέχει ιούς λογισμικού και γενικώς παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα θα χρειασθούμε στην περίπτωση που θέλετε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας ή να προχωρήσετε σε παραγγελία και αυτά είναι: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση (οδός, πόλη,ταχυδρομικός κώδικας), Αρ. Τηλεφώνου, Ηλεκτρονική Διεύθυνση.
Τα ανωτέρω δεδομένα έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αποστολή της παραγγελίας σας και την επικοινωνία μαζί σας.
Με την καταχώρηση των δεδομένων συναινεί ο χρήστης-πελάτης στην διατήρησή τους από το E-kentima για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί.
Το E-kentima θα διατηρεί με ασφάλεια τα δεδομένα για τον ανωτέρω σκοπό και δεν θα τα μεταβιβάσει σε τρίτους.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη-πελάτη της ιστοσελίδας E-kentima.gr υπόκειται στον Κανονισμό της Ε.Ε. 2016/679 GDPR και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας Ν. 2472/1997 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Το E-kentima.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη-πελάτη για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος.
Με αίτηση του χρήστη-πελάτη διαγράφονται τα δεδομένα του.
Ο χρήστης-πελάτης έχει το δικαίωμα ενημέρωσης και αντίρρησης που ορίζουν τα άρθρα 11, 12 και 13 του Ν. 2472/1977.

Όροι χρήσης της τηλεφωνικής επικοινωνίας

Μέχρι την πραγματοποίηση συναλλαγών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μετά από κάθε Ηλεκτρονική παραγγελία θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραγγέλοντα ή την παραγγέλουσα προς επιβεβαίωση των στοιχείων και των προϊόντων της παραγγελίας που καταχωρήθηκε και για την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.

Όροι χρήσης της υπηρεσίας newsletter

Το e-kentima.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος να αποδεχθούν την πληροφόρησή τους για νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για προσφορές, με την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση ή μέσω sms. Το e-kentima.gr δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα διακοπής της λήψης της υπηρεσίας.
Η εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών newsletter (ενημερωτικά δελτία) συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με τους παρόντες όρους και κανόνες.
Κατά την εγγραφή σας στο Newsletter συμφωνείτε ότι το e-kentima.gr θα αποθηκεύσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για χρήση αποκλειστικά από το ίδιο και σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης
Η επίσκεψη και η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του e-kentima.gr συνεπάγεται αποδοχή των ανωτέρω όρων. Σε αντίθετη περίπτωση, ο χρήστης δεν θα έχει την ευχέρια να χρησιμοποιεί υπηρεσίες παρεχόμενες από την παρούσα ιστοσελίδα (εκπτώσεις, προσφορές κ. α.). Το e-kentima.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους , σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Οι χρήστες θα ενημερώνονται σχετικά μέσω της ιστοσελίδας.