ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΑΓΟΡΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε με τρεις τρόπους:
1. Άμεσα και εύκολα τηλεφωνώντας στο 2310 680 484 και με WHAT' S UP επικοινωνία χωρίς χρέωση από κινητό, στον αριθμό 6971564979 Δευτέρα έως Παρασκευή άπό 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα.
2. Με e-mail απο την επιλογή    Επικοινωνία  (κάτω αριστερά) γράφοντας τους κωδικούς των προϊόντων και τις ποσότητες που επιθυμείτε. Η παραγγελία θα αποσταλεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για επιβεβαίωση των στοιχείων και των προϊόντων που καταχωρήσατε και για τον τρόπο πληρωμής και αποστολής των.
3. Με ηλεκτρονική καταχώρηση της παραγγελίας σας, η οποία θα αποσταλεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για επιβεβαίωση των στοιχείων και των προϊόντων που καταχωρήσατε και για τον τρόπο πληρωμής και αποστολής των.

Αρχικά θα πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης ως εξής: α) Κάντε κλικ στο "Εγγραφή" (από επάνω δεξιά επιλέγοντας Διαχείρηση-Προσωπικά-Εγγραφή). β) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και το ''επιθυμητό Όνομα χρήστη'', τον ''επιθυμητό Κωδικό'' και την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail). Κάντε κλικ στο Καταχώριση στοιχείων Η φόρμα που συμπληρώσατε θα αποσταλεί σε μας. Ακολούθως θα λάβετε μήνυμα στο e-mail που δηλώσατε. Στο μήνυμα αυτό θα υπάρχουν τα στοιχεία σας και κάτω η ένδειξη Επιβεβαίωση επάνω στην οποία θα κάνετε κλικ ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.
Τώρα μπορείτε να αγοράσετε
α) Κάντε κλικ στο "Είσοδος" (από επάνω δεξιά επιλέγοντας Διαχείρηση-Προσωπικά-Είσοδος).
β) Συμπληρώστε στη θέση Χρήστης τον επιθυμητό Όνομα χρήστη που δηλώσατε και στη θέση Κλειδί τον επιθυμητό Κωδικό που δηλώσατε. Κάντε κλικ στη λέξη Είσοδος. γ)Εφόσον το Όνομα και ο Κωδικός είναι σωστά εμφανίζεται στον υπολογιστή σας το Επώνυμό σας. δ) Επιλέγετε το προϊόν που επιθυμείτε, συμπληρώνετε την ποσότητα και κάνετε κλικ στο καλάθι. Αφού επιλέξετε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε πατήστε το κουμπί Αποστολή Παραγγελίας για να την παραλάβουμε. Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας προς επιβεβαίωση των στοιχείων και των προϊόντων που καταχωρήσατε και για τον τρόπο πληρωμής και αποστολής των. Σημείωση:Ορισμένα προϊόντα παραγγέλλονται μόνο τηλεφωνικά διότι θέλουν κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με αποχρώσεις, μεγέθη κ.α.

Αποστολή - Πληρωμή

1. Αντικαταβολή και παράδοση στο σπίτι σας με Courier, τα μεταφορικά είναι 6 ευρώ.
2. Με προπληρωμή σε τράπεζα και παράδοση στο σπίτι σας με Courier, τα μεταφορικά είναι 2,50 ευρώ έως 2 κιλά.
Αριθμοί Λογαριασμών:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 235/942297-85 ( IBAN: GR 95011 02350 00002 35942 29785 )
ALPHA 729-002101-001803 ( IBAN: GR 58 0140 7290 7290 0210 1001 803 )
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6075-142573-123 ( IBAN: GR 60 0171 0750 0060 7514 2573 123 )

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ στα σταμπωτά κεντήματα παραγωγής μας Regina Stitch άνω των 30 ευρώ και στα άλλα προϊόντα άνω των 60 ευρώ.
Η Αποστολή γίνεται σε δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες.

ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Το e-kentima είναι πολύ προσεκτικό στη συνεπή εκτέλεση των παραγγελιών όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων που παραγγέλθηκαν. Παρ' όλα αυτά σε περίπτωση που αποσταλεί προϊόν με ελάτωμα:
Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Ταμειακής, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του εντός 7 ημερών από την παραλαβή. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Υπαναχώρηση

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση για διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Η δήλωση υπαναχώρησης γίνεται ηλεκτρονικά (με e-mail). Το e-kentima.gr θα αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης, μόλις αυτή περιέλθει σε αυτό. Μετά την επιστροφή, το e-kentima.gr θα αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην κατάσταση που απεστάλησαν, να μην ανοίχθηκαν οι συσκευασίες και να είναι πακεταρισμένα με ασφάλεια. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αγοραστή.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση.

Δεν γίνονται επιστροφές σε προϊόντα που: α) έχουν κοπεί από τόπι όπως Σιρίτια , Δαντέλες, Υφάσματα, β) σε αυτά που η συσκευασία τους δεν μπορεί να ελεγχθεί για την ακεραιότητα της, Νήματα, Μουλινέ γ) σε προϊόντα που κατασκευάσθηκαν κατα παραγγελία και δ) οι προσφορές.


Οι επιστροφές γίνονται μόνο με την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε και με την οποία τα παραλάβατε. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με το ταχυδρομείο ή άλλο μέσο, δεν μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας.
Positive SSL